Ceai de fructe Oasis – Bio

Ceaiul “Mix de fructe” Bio de la Oasis este un ceai nemţesc cu ingrediente provenite din agricultura ecologicăananas, gutuie, cătină, lemn dulce şi sfeclă roşie.

Vi-l recomand pentru că este un ceai de fructe bio, “curat” – fără niciun fel de adaos de arome şi foarte bun la gust*. Poate fi băut atât cald, cât şi rece. Are un gust dulce acrişor, iar infuzia este de culoare roşiatică. Este suficient să adăugaţi o linguriţă de miere şi un strop de lămâie pentru a-i da o aromă mai puternică.

Pe plic scrie că 3-5 linguriţe sunt necesare pentru un litru de apă clocotită, iar timpul de infuzare este de cel puţin 15 minute. Eu mi-am făcut pănâ acum doar în cană şi am pus în filtru doar o linguriţă. În 10 minute a fost numai bun de degustat :)

Acest ceai este ambalat în pacheţele de câte 75 de grame şi îl poţi găsi în magazinul Ki-Life din Piaţa Amzei, Bucureşti.

*Nu conţine teină.

 

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>