Ceai Mate Amaretto

Ceaiul Mate este recomandat în mod special sportivilor şi oamenilor care au o viaţă dinamică. Are un efect revigorant atât asupra sistemului nervos, cât şi asupra muşchilor şi plămânilor.

Băutura tradiţionlă din America de Sud are o aromă asemănătoare cu a ceaiului negru, însă mult mai puternică şi mai parfumată. Vi-l recomand pentru că este o băutură energizantă naturală care poate fi savurată cu succes în loc de cafea. Puteţi să beţi un mate când vă simţiţi obosiţi, stresaţi, aveţi mult de lucru sau vreţi să vă răsfăţaţi cu un ceai deosebit. Are un gust amărui, uşor caramelizat şi se bea fierbinte.

Se găseşte simplu sau în diverse combinaţii: cu bucăţi de migdale, coji de portocală, vanilie ş.a. Eu am încercat Mate Amaretto de la ceainăria Tea House. Un pachet de 75 de grame a costat 15 lei şi conţine: ceai mate, bucăţi de migdale, ciocolată, trandafiri şi amaretto.

Pentru o cană obişnuită folosesc linguriţă şi jumătate de amestec, infuzia fiind suficient de tare.

 

[button link="" color="green"] Scor: 4[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>