Fondul de ten Benecos

Prima dată când am auzit de parabeni m-am gândit la cantităţile de fond de ten pe care le-am consumat de 6-7 ani de când încerc să îmi ascund imperfecţiunile tenului. Acele fonduri de ten mi-au făcut şi bine şi rău. Am mers mereu pe calitate şi mi-am luat de la companii cu renume care, într-adevăr, produsele lor păreau că îmi fac bine pielii pentru un timp.

Anul trecut am auzit prima dată de parabeni şi primul lucru a fost să îmi schimb fondul de ten. Am căutat unul natural, în formă lichidă şi aşa am ales un fond de ten bio Benecos, pe care vi-l recomand din mai multe puncte de vedere:

1.Ingredientele provin din agricultură bio. Nu contine parafine, silicon, parabeni şi PEG;

2. Este cremos şi nu usucă tenul. Eu am pielea un pic uscăţivă şi acest fond de ten chiar are un rol hidratant deoarece contine ulei bio de migdale si unt bio de Shea;

3. Acoperă punctele negre, iritaţii şi semne, fără să încarce tenul. Trebuie întins puţin câte puţin şi nu în cantităţi foarte mari pentru că atunci lasă urme;

4. Nu apar coşuri şi comedoane de la el. Vă spuneam că am un ten uscat, dar am avut şi comedoane până să folosesc acest fond de ten, alături de creme de faţă bio;

5. Nu se imbranzeşte pe faţă.

Eu am comandat online nuanţa Nude. Toate magazinele online îi prezintă lista de ingrediente, iar preţurile variază între 45 şi 55 de lei.

Alte recomandări:

Evitaţi să cumpăraţi fonduri de ten prezentate în cataloage unde nu sunt trecute ingredientele lor. Pe cele din magazine alegeţi-le şi testaţi-le cu atenţie. Uitaţi-vă şi la ceea ce conţin pentru că, la prima vedere vă împăcaţi bine cu ele, dar în timp tenul vostru va avea de suferit.

Un fond de ten vă ţine câteva luni. Mai bine achiziţionaţi unul bio, pentru o sumă mai mare, decât unul ieftin şi dăunător ;)

 

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Latest Comments
  1. Mada
    Reply -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>