Crema pentru acnee: Gel matifiant de la Elmiplant

Crema-gel matifiantă conţine extracte din arbore de ceai şi bambus care reglează secreţia de sebum. Nu are parabeni şi alte substanţe nocive pentru ten.  Este o cremă pentru acnee sau pentru un ten mixt pentru că nu îngraşă pielea şi nu astupă porii.

Revigorează tenul şi te scapă de sebum fără să îl usuce, însă nu este foarte hrănitor. Eu îl folosesc ocazional şi atunci obişnuiesc să mă dau şi cu o cremă nutritivă, mai ales în zona ochilor.

Susţin recomandarea Elmiplant de a folosi acest produs dacă ai până în 25 de ani. Este ideal pentru un ten tânăr, dar uşor acneic. Ştiu ce înseamnă să te confrunţi încă din adolescenţă cu puncte negre, coşuri şi comedoane şi să nu mai ştii ce să foloseşti… Ei bine, această cremă-gel este un prim produs pe care ţi-l recomand să îl ai în dulăpiorul cu loţiuni şi creme pentru ten  ;)

Se găseşte în farmacii şi în plafare, iar preţul său variază între 10-12 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>