Lapte de corp tonifiant – Apivita

91% natural, hidratant şi tonifiant, laptele de corp bio de la Apivita este unul dintre cele mai bune produse de îngrijire pe care le-am folosit. Ce-i drept, calitatea sa este apivita-lapte-de-corpreflectată şi în preţ. Însă, înainte de a vă spune unde îl găsiţi şi cât costă, vă invit să aflaţi de ce recomand acest produs:

1. Pentru ingredientele naturale din care este făcut:

Are la bază ulei de măsline, ulei de migdale şi unt de shea care hidratează intens pielea. Pe lângă acestea, conţine extracte din ceai verde şi propolis care au antioxidanţi, dar şi extracte din bergamotă şi eucalipt care au rol revigorant şi tonifiant.

În loc de apă, se foloseşte la producerea lui extract din witch-hazel, un arbust care creşte în America de Nord şi care are proprietăţi antiseptice.

2. Pentru calitatea sa:

Este un lapte de corp care își face “datoria” fără a-l folosi în cantităţi mari. Nu este gras sau foarte lăptos, ci cremos şi lasă pielea foarte catifelată.

Acum e acum: se găseşte în farmaciile Sensiblu şi costă în jur 50 de lei.  Vi se pare un preţ cam piperat? Eu zic că merită :)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>