Biscuiţi Maria de la Gullon

Biscuiţii spanioli “Maria” sunt printre puţinii biscuiţi care nu conţin aditivi toxici.  Cei prezentaţi în acest articol nu sunt bio, dar printre ingredientele lor nu şi-au făcut loc arome, agenţi de colorare, acidifianţi şi conservanţi periculoşi.

Sunt biscuiţi digestivi, fără colesterol, făcuţi din: făină de grâu integrală, grăsime vegetală, zahăr, tărâţe, lapte degresat concentrat, sare, bicarbonat de sodiu şi amoniu (sunt pe lista de e-uri inofensive), lecitină din soia, vitamina E (tocopherol).

Sunt crocanţi, buni la gust şi consistenţi.

Se găsesc sigur în hypermarket-urile Auchan şi Kaufland (de acolo i-am cumpărat noi) şi un pachet de 200 de grame costă în jur de 5 lei.

I-am dat un scor de “3″ pentru faptul că nu sunt bio. Altfel am fi fost mai generoşi :)

[button link="" color="green"] Scor: 3[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>