Ciocolată neagra / amaruie organica bio Green&Black’s

Green&Black’s este un brand englezesc de ciocolată organică. Cele două culori simbolizează preocuparea pentru mediu a fondatorilor (verdele) şi masa de cacao solidă folosită în dulciurile lor (negrul). Cum sunt o fană a ciocolatei negre, prima dată am ales de la acest brand the Dark Chocolate.

Conţine 70% cacao solidă, iar asta se simte  în gustul intens şi amărui. Este un desert din care guşti un pic, savurezi şi îl mai păstrezi în ambalaj pentru a te bucura de el şi mai târziu. Nu vă gândiţi că spun asta din cauza preţului (veţi vedea la final că e accesibil), ci datorită fineţii şi intensităţii gustului.

Vă recomand această ciocolată deoarece:

1. Este o ciocolată bio care conţine: masă de cacao ecologică, zahăr nerafinat din trestie ecologică, unt de cacao ecologic, lecitină din soia şi vanilie ecologică.

2. Are un gust nemaipomenit! :) În plus, faptul că are un strop de vanilie îi mai taie din “amăreala” specifică unei ciocolate negre.

Eu am cumpărat-o de la Pukka Food la preţul de 5.5 lei.

Dacă aţi încercat această ciocolată sau alte sortimente de la Green&Black’s, împărtăşiţi impresiile cu noi! :)

 

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>