Crema de roscove bio

Crema de roşcove este un produs bio care seamănă la gust cu ciocolata Nutella. Numai că Nutella, Finetti şi multe alte creme de ciocolată sunt pline de aditivi, pe când cea de roşcove este 100% naturală :)  O puteţi întinde pe pâine la micul dejun sau oricând doriţi un desert bun, de calitate şi făcut rapid.

În acest articol, voi prezenta crema de roşcove de la All Green, fabricată în Olanda. Cum vă spuneam, este naturală şi seamănă extrem de bine la gust cu ciocolata tartinabilă. Conţine: zahăr de trestie, ulei de floarea soarelui, pudră de roşcove, făina de soia, searină de palmier, alune de pădure, lecitină din soia şi vanilie. Toate aceste ingrediente provin din agricultură ecologică.

Aşadar, vă recomand acest desert pentru că:

[box] 1. Nu conţine aditivi şi este bio, având doar ingrediente naturale care provin din agricultură ecologică.

2. Este foarte bună la gust şi hrănitoare.

3. Are gust de cacao, deşi nu conţine. Puteţi mânca un sandviş şi seara pentru că nu vă taie somnul.[/box]

Crema de roşcove All Green am găsit-o în supermarket-urile Auchan la raionul de produse bio. Un borcan de 400 ml costă 15 lei.

Dacă aţi gustat şi voi, spuneţi-ne cum vi s-a părut! Şi dacă am avut dreptate că seamănă cu ciocolata :)

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>