Deodorant natural unisex T’EO de la Lush

Deodorantul T’EO de la Lush este un deodorant natural unisex, sub formă de pudră. Este compact şi are un suport în partea de jos care îl susţine. După ce l-am folosit de câteva ori, am rămas uşor dezamăgită deoarece mă aşteptam să fie un deodorant mai forte. Vă voi spune câteva puncte tari şi puncte slabe ale produsului, urmând ca la final voi să decideţi dacă vi se potriveşte. Şi chiar să ne spuneţi cum v-aţi împăcat cu el :)

Puncte tari:

  • Este un deodorant bio, realizat numai din ingrediente naturale pe bază de ulei de lămâie, ulei de caise, extract din arbore de ceai şi bicarbonat de sodiu. Puteţi vedea prezentarea conţinutului aici;
  • Are un miros foarte plăcut;
  • Nu irită pielea;
  • Nu lasă urme pe haine dacă îl foloseşti înainte să te îmbraci. La început rămâne praf pe piele, dar în câteva secunde este absorbit şi pielea rămâne catifelată.

Puncte slabe:

  • Nu este un deodorant de “cursă lungă”. Ce-i drept, eu l-am folosit vara, iar după 2 ore de mers prin oraş deja nu îşi mai făcea efectul. Trebuia să mă dau din nou cu el.
  •  Se prăfuieşte uşor. Pentru că efectul nu dura suficient de mult, a trebuit să îl port cu mine în geantă, într-o punguţă din hârtie. Iar la finalul zilei pe fundul ei era destul de multă pudră de la deodorant.
  • Ambalajul ar putea fi mai bun. El vine împachetat într-o folie din plastic şi atât. După prima deschidere nu îl poţi ţine în această folie deoarece este mică şi iese praf de la deodorant din ea.

Ţineţi cont că organismul fiecăruia este diferit şi învăţat cu anumite tipuri de produse. Dacă transpiraţi puţin, atunci vă sfătuiesc să încercaţi cu încredere deodorantul T’EO . Însă, dacă sunteţi mai dinamici şi transpiraţi destul de uşor la efort, atunci şansele sunt 50%-50% să vă împrieteniţi cu el.

Îl găsiţi în magazinele Lush şi costă în jur de 33 de lei.

 

[button link="" color="green"] Scor: 3[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Vezi şi:

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>