Ki-Life – magazin cu produse bio

Ki-Life este un magazin cu produse bio de unde vă puteţi alege  cosmetice naturale, suplimente naturiste şi alimente ambalate. Este un minimarket cu autoservire care oferă orice doriţi în afară de produse proaspete (fructe, legume, carne ş.a.).

De cum am intrat am fost “întâmpinată” de raionul cu ceaiuri şi cafea. M-am uitat pe la toate sortimentele şi mi-am ales ceaiul Mix de fructe, după care m-am plimbat pe la toate rafturile. Am rămas surprinsă de câte sortimente de produse bio există, dar şi de numărul mare de clienţi care cu un sfert de oră înainte de închidere îşi puneau grăbiţi produse în coş.

Dacă nu aţi mai intrat niciodată în Ki-Life e bine să nu fiţi pe grabă pentru că veţi pierde ceva timp analizând oferta. Iar dacă deveniţi familiari cu magazinul vi se va părea că intraţi într-un minimarket de cartier pentru a vă cumpăra cele necesare.

Aşa cum v-am spus, găsiţi aproape tot ce doriţi de la zahăr, ciocolată, dulceţuri, spaghete, orez, făină, la fineţuri precum dulciuri fără zahăr, lapte de cocos sau castane. Toate produsele sunt bio: conţin ingrediente naturale care provin din agricultură ecologică. Preţurile lor sunt mai mari decât într-un magazin obişnuit, însă asta nu trebuie să vă descurajeze să vizitaţi magazinul şi să faceţi cumpărături. Gândiţi-vă că unele produse le cumpărăm o dată sau de două ori pe an, aşa că alegerea lor în formă bio devine mai accesibilă pentru buzunar.

Ki-Life se găseşte în Bucureşti, în Piaţa Amzei nr. 17. Vom reveni în timp cu descrieri pe larg ale produselor oferite de acest magazin. Până atunci, dacă l-aţi vizitat, haideţi să facem schimb de impresii! :)

Latest Comments
  1. ionut
    Reply -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>