Pensiunea Naparis din Moroieni, Dambovita

Naparis este printre cele mai primitoare pensiuni în care ne-am cazat. Ne-a rămas în gând pentru mâncarea sănătoasă, gătită “ca la mama acasă” (sau chiar mai bine), pentru personalul primitor, dar şi pentru aerul curat şi peisajul care ne-au făcut să uităm de tot stresul vieţii la oraş.

Pensiunea Naparis are un restaurant cu circuit închis, de care pot beneficia doar cei cazaţi. Mâncarea este proaspătă şi cu ingrediente naturale, iar asta ne-au dovedit-o încă de când am făcut rezervarea. Ne-au trimis meniul pe e-mail pentru a ne alege ce dorim să mâncăm în ziua sosirii. Aşa ne-au aşteptat direct cu mâncarea caldă şi numai bună de pus pe masă! :)

Sistemul a mers aşa tot weekend-ul în care am stat cazaţi, comandând mereu din meniu cu o zi înainte. În acest fel, doamnele bucătărese au ştiut din timp de ce ingrediente au nevoie şi ne-au servit mâncarea la timp şi proaspăt gătită.

Ca să vă facem un pic de poftă, ne-au plăcut cel mai mult papanaşii cu dulceaţă de fragi, puiul făcut pe jar, păstrăvul proaspăt la grătar şi tocăniţa de ciuperci. Toate sosurile şi saramurile care au însoţit mâncarea au fost făcute pe loc, fie din ardei iute, fie din usturoi.

Pensiunea este formată din 4 cabane din lemn şi piatră.  Camerele sunt amenajate în stil rustic: mobilier din lemn şi sticlă, aşternuturi albe din bumbac apretat, covor ţesut la război. Ferestrele dau înspre un peisaj care a completat răsfăţul celor 2 zile în care am stat cazaţi:

În concluzie, vă recomandăm să mergeţi în Moroieni, la Naparis, pentru că:

  • Este o pensiune liniştită, cu un restaurant unde puteţi mânca sănătos, proaspăt şi delicios!
  • Este localizată într-o zonă verde, unde puteţi face trasee prin pădure;
  • Preţurile sunt accesibile şi reflectă calitatea serviciilor. Camerele sunt curate, porţiile de la masă sunt zdravene, iar oamenii care îngrijesc pensiunea, în frunte cu proprietarul, sunt tare prietenoşi :)

Mai multe despre serviciile Naparis puteti gasi pe naparis.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>