Pukka Food – magazin cu mancare si cosmetice bio

Pukka Food este un magazin cu produse ecologice alimentare şi cosmetice. Seamănă cu o băcănie de unde îţi poţi face cumpărăturile pentru casă sau de unde îţi poţi lua ceva pe fugă în pauza de serviciu, pe ideea “grab something to eat” :)

Ca să vă faceţi o idee, puteţi găsi pâine, făină, paste, lactate, legume conservate sau proaspete, produse din soia, ronţăieli, ciocolată, sosuri, condimente, cafea, ceai, cosmetice, produse de curăţenie şi lista poate continua. Mie mi-a atras atenţia în mod special varietatea de siropuri şi sucuri naturale, toate fiind la un preţ accesibil. De asemenea, mi-a plăcut că ai de unde alege produse cosmetice şi de igienă: câte 3-4 tipuri de deodorant bio, şampon, balsam, gel de duş sau creme.

Vă încurajez să faceţi o vizită din mai multe motive:

  • Vânzătorii sunt prietenoşi şi îţi dau detalii despre produse fără să încerce să te păcălească.
  • Veţi găsi produse bio, dar şi produse care sunt în proporţie de 80% naturale. De aceea, înainte de a alege ceva trebuie să citiţi eticheta cu ingrediente sau să întrebaţi vânzătorul. Oricum, produsele bio sunt semnalate prin eticheta şi le identificaţi mai uşor.
  • Oferta lor se îmbunătăţeşte constant, încercând să îmbine calitatea cu preţul. Tocmai pentru că au o varietate mare de produse îţi poţi alege ce doreşti în funcţie de buget.

Eu mi-am cumpărat de la Pukka Food o ciocolată bio la preţul de 5.5 lei. Puteţi citi review-ul ei aici.

Dacă vă hotărâţi să îl vizitaţi, adresa este Piaţa Amzei nr. 10-12, iar programul este până la 20.00 în timpul săptămânii şi până la 15.00 în sâmbăta. Şi apoi, nu uitaţi să ne spuneţi şi impresiile voastre! :)

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>