Untul de arahide “Calve”

Untul de arahide este foarte hrănitor şi benefic pentru organism deoarece conţine grăsimi monosaturate cu acizi graşi care contribuie la scăderea nivelului de colesterol din sânge. Este recomandat atât în diete pentru slăbit, cât şi pentru îngrăşat, diferenţa constând în modul cum este consumat şi completat cu alte alimente.

Dacă nu aveţi timp să îl preparaţi acasă, eu vă recomand sa încercaţi untul de arahide Calve. Conţine peste 90% arahide şi în rest doar ulei şi sare. De ce vi-l recomand pe acesta şi nu pe altele:

[box] 1. Nu are conservanţi. Dacă vă uitaţi şi la alte brand-uri de unt de arahide veţi vedea că majoritatea au câte ceva în plus.

2. Gustul este mai “pur” deoarece nu are adaos de zahăr sau dextroză (o monozaharidă).

3. Consistenţa sa este destul de fină şi se întinde uşor pe pâine.[/box]

Nu în ultimul rând, este un aliment consistent care îţi dă energie. De obicei, eu îl consum la micul dejun pe pâine prăjită ca să “prind puteri” până la masa de prânz. Am auzit persoane care spun că nu le place deloc gustul untului de arahide, altele însă au zis că după câteva încercări s-au obişnuit cu gustul şi le place.

Untul de arahide Calve se găseşte la Mega Image şi costă în jur de 12 lei.

Voi consumaţi unt de arahide? Dacă da, aveţi alte recomandări? :)

 

[button link="" color="green"] Scor: 4[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Latest Comments
  1. Gabriela Panceac
    Reply -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>