Vinul Patrician bio de la Adamclisi

Cu ocazia Sfintei Marii am încercat un vin nou, bio, de pe plaiurile dobrogene: Patricianul de Adamclisi, Cabernet Sauvignon.

De pe etichetă am aflat că vinul este în întregime produs din struguri ecologici. În plantaţie s-au folosit numai fertilizanţi organici (gunoi de grajd) şi coardele tocate încorporate în sol. Nu s-au folosit niciun fel de îngrăşăminte chimice, ierbicide sau pesticide. Strugurii au fost recoltaţi şi sortaţi manual, iar drojdiile şi enzimele folosite provin din produse organice.

Poţi alege varianta de vin roşu sau roze obţinut din 100% ingrediente naturale, certificate ecologic după trei ani de conversie. Noi l-am ales pe cel roşu şi ni s-a părut o alegere minunată!

Vinul Patrician se poate achiziţiona din magazinul de produse ecologice Pukka Food la pretul de 39 de lei, dar şi online, de pe biomania.ro, la preţul de 35 de lei.

Îl notăm cu nota maximă li vi-l recomandăm cu drag :)

Latest Comments
  1. Nati
    Reply -
  2. Natlife
    Reply -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>