Lumanari naturale din soia eco de la Candles Leyza

Lumânările din ceară de albine sau din soia nu au efecte secundare asupra sănătăţii noastre precum cele obişnuite. Ultimele studii arată că lumânările parfumate sunt aproape la fel de nocive precum ţigările (sursa Mediafax). Printre chimicalele emanate de acestea se află substanţe cancerigene sau care determină apariţia atacurilor de astm, cum ar fi benzenul şi toluenul.  Mai mult, lumânările parfumate pe bază de parafină care sunt aprinse în camere mici şi neaerisite, precum băile, pot creşte riscul de astm, eczeme şi alte probleme ale pielii.

Aşa că, o variantă de o mie de ori mai bună pentru a ne decora, lumina şi parfuma casa sunt lumânările din ceară de albine sau din soia. Tocmai de aceea ne-am decis să testăm lumânări din soia de la Candles Leyza. Ele nu sunt parfumate, precum cele obişnuite din comerţ, însă sunt mult mai sănătoase.

Ce am observat şi ne-a plăcut la ele:

  • Ingredientele provin dintr-o sursă vegetală, sustenabilă, regenerabilă, exploatarea culturii de soia neafectând eco-sistemul;
  • Nu degajă fum;
  • Durata de ardere este mult mai mare;
  • Parfumează aerul din cameră dacă atunci când ceara începe să se topească adăugaţi câteva picături de uleiuri esenţiale (fără alcool).

Le puteţi comanda direct de la producător, de pe magazinul Candles Leyza, aşa cum am făcut şi noi. Preţurile sunt accesibile, iar în dreptul multor produse veţi găsi informaţii şi comparaţii utile între lumânarile din parafină şi cele din soia. Îi apreciem pentru un gest mic, dar de impact, de informare a publicului. Şi le dăm un scor maxim :)

 

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>