Deodorant antiperspirant – Piatra de alaun

Piatra de alaun este un deodorant 100% natural. Şi asta pentru că este o piatră formată din săruri minerale care au proprietăţi antibacteriene, astringente şi hemostatice. Deci poate fi folosită şi în caz de iritaţii sau răni.

Efectul antiperspirant este dat de aceste săruri care se pun ca o peliculă deasupra pielii care previn şi neutralizează mirosurile urâte ale corpului (sursa: sanatate.acasa.ro).

Mi-am cumpărat şi eu una de la un târg la preţul de 20 de lei. La magazinele online costă ceva mai mult, din câte am văzut. Ce am constatat:

1. Nu are miros şi asta mi-a plăcut. Nu îmi plac deodorantele al căror miros se bate cap în cap cu parfumul.

2. Are un efect de durată medie. Vara e cam nasol să te bazezi doar pe această piatră. Primăvara sau toamna merge şi asta numai dacă nu transpiri mult. Pentru că eu nu mă încadrez aici, folosesc acest deodorant doar seara după duş. Însă prietenul meu s-a declarat foarte mulţumit de ea şi o foloseşte zilnic în locul vechiului deodorant.

3. Este destul de tare şi trebuie umezită înainte să te dai. Nu lasă nicio urmă şi catifelează uşor pielea.

Sfatul meu este să o adăugaţi la raftul de cosmetice pentru că este un produs unic, natural şi eficient. Asta, desigur, dacă nu aveţi probleme majore cu transpiraţia (bat-o vina!) :D

[button link="" color="green"] Scor: 3[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>