KUIB Restaurant/Complex Piatra Șoimului – Sinaia

Câţi dintre voi ştiaţi că în România există complexuri hoteliere atestate de către Uniunea Europeană cu eticheta eco? Ei bine, la noi există doar 3 astfel de operatori, iar singurul de pe Valea Prahovei este Complexul Piatra Soimului.

Noi am fost în Sinaia să îl vedem şi, deşi nu am stat decât câteva ore, am făcut cunoştinţă cu chef-ul KUIB Restaurant din cadrul complexului şi cu întreg personalul pentru a afla cum păstrează acest loc la cele mai înalte standarde (cu preţuri foarte accesibile) şi care sunt planurile pe viitor.

Am aflat că această etichetă este o schemă unică de certificare pentru a ajuta consumatorii să distingă produsele şi serviciile verzi, care nu afectează mediul. Dintre criteriile de obţinere a acestui atestat sunt: reducerea consumului de apă şi energie, colectarea selectivă a deşeurilor, participarea voluntară a întregului personal la ecologizare.

Şi cum nu se putea să fim mai norocoşi, am nimerit exact în momentul în care pâinea proaspăt frământată aştepta cuminte să intre în cuptor, aşa că am putut vedea cu ochii noştri toate ingredientele naturale folosite pentru prepararea mâncărurilor.

 

Peisajul este minunat şi din orice unghi poţi admira natura fără să dai de betoane. Am aflat că în apropierea complexului se va amenaja un parc cu locuri de relaxare şi de fitness in aer liber. O idee minunată!

Nota 10 restaurantului KUIB și Complexului Piatra Șoimului. Abia asteptăm inaugurarea parcului! :D

 

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>