Crema cu laptisor de matca Apidermin Lux

Crema Apidermin este o cremă naturală pe bază de lăptişor de matcă, unt de cacao şi vitamina A. Această compoziţie are rolul de a preveni îmbătrânirea prematură apielii. Este recomandată pentru tenurile normale sau tenurile cu tendinţă de uscare, obosite şi deshidratate.

Vă mărturisesc că de ceva ani îmi simt mereu la finalul zilei tenul obosit şi încărcat de praf . Aşa că, pe lângă crema zilnică, îmi prepar o dată pe săptămână o mască pentru ten pe bază de miere. Daaar, de 2 săptămâni de când folosesc crema Apidermin parcă nu mai simt nevoia de a-mi aplica pe faţă miere în combinaţie cu zeamă de la cine ştie ce fructe, legume etc. Sunt mulţumită de ea :D Iată ce puncte forte are:

Lăptişorul de matcă este una dintre cele mai puternice substanţe naturale cu efect antirid datorită acţiunii de regenerare a celulelor. Este bogat în vitaminele B,C,D şi E şi în lipide şi glucide. Untul de cacao este recunoscut pentru proprietăţile sale de hidratare, fiind unul dintre cei mai fini emolienţi. Iar vitamina A luptă împotriva ridurilor datorită acţiunii sale antioxidante şi odată absorbită în piele creşte producţia de colagen :)

Nu conţine parabeni, parafine şi alte substanţe toxice pentru piele, iar ambalajul este însoţit de o mică prezentare a proprietăţilor cremei, care ne-a ajutat şi pe noi să aflăm detaliile de mai sus.

Şi tot de la Apidava, producătorul Apidermin, vă mai recomand:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>