Germisara – Emulsie pentru corp cu laptisor de matca

Frigul bate la uşă şi pielea noastră poate avea de suferit dacă nu o hrănim cum se cuvine, aşa că vă sfătuim: hidrataţi, hidrataţi, hidrataţi!

De mai bine de o lună de zile testăm Germisara – Emulsie pentru corp cu lăptişor de matcă, o cremă cu o acţiune protectoare împotriva efectelor factorilor externi, vânt, frig, dar şi a radiaţiilor solare. Loţiunea pentru corp Germisara hidratează şi hrăneşte pielea corpului, redându-i supleţea şi catifelarea naturală.

Produsul, la fel ca şi celelalte realizate şi comercializate de Complexul Apicol Veceslav Harnaj, nu este testat pe animale şi pastrează reţetele originale cu ingrediente 100% naturale, fără conservanţi şi parabeni, reţete pentru care producătorii au fost premiaţi în congrese internaţionale . Culoarea tuturor produselor este obţinută doar din pigmenţii naturali ai ingredientelor naturale.

De această dată, recomandăm emulsia Germisara doar persoanelor cu pielea extrem de uscată, deoarece este destul de grasă :)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>