Stampile eco – Printy 4.0

Protecţia mediului şi un stil de viaţă în concordanţă cu toate principiile care îl promovează nu presupune achiziţionarea doar a produselor alimentare sau cosmetice eco/bio/organice, ci şi a celorlalte categorii.

Am încercat de curând Printy 4.0 – prima ştampilă care nu influenţează negativ mediul din România. Fabricată din până la 65% plastic reciclat post-consume, acesta ajută la salvarea de resurse valoroase şi evită în proporţie de până la 49% emisiile de CO2. Investiţiile în proiectele de protecţie a mediului recomandate de organizaţia WWF (World Wide Fund for Nature) compensează restul emisiilor de CO2 absolut inevitabile.

Dacă vă doriţi o ştampilă text, procedura este simplă: vă faceţi un cont pe site, alegeţi modelul ştampilei,  personalizaţo fontul, informaţia cuprinsă în textul ştampilei etc. Avantajul este că aveţi posibilitatea de a avea un preview al modificarilor, instant pe site . Daca doriţi introducerea unui element grafic atunci contactaţi echipa StampileOnline.ro pe email în care trimiteţi informatiile: ştampila aleasă, ce să conţină şi elementul grafic – poza, simbol etc.

Un alt avantaj este faptul că este uşor de personalizat: partea frontală plană este largă şi poate fi gravată. Ştampilele sunt disponibile în 7 culori atractive: ECO-negru, ECO-gri, ECO-rosu flacara, ECO-albastru, ECO-alb artic, ECO-pink, ECO-verde mar, în dimensiunile: 38x14mm, 47x18mm, 58x22mm.

Succesul ştampilelor Printy constă în originalitatea şi funcţionalitatea acestora:

  • Sunt comode & compacte
  • Design modern – include toate funcţiile necesare oricărui client
  • Modele – ştampile cu placută de text, datiere, datiere cu placuta de text, număratori, ştampile cu text predefinit şi stampile cu set de litere
  • Dimensiuni – rotunde, pătrate şi ovale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>