Ulei de soia organic Clearspring

Obţinut prin presare la rece, uleiul de soia organic Clearspring reprezintă uleiul ideal pentru salate. De asemenea, gustul său fin, este ideal ca bază pentru marinate şi vinegrete.

Nivelul scăzut de acizi graşi saturaţi face din uleiul de soia un ulei bun pentru sănătate. Prezenţa destul de importantă a acizilor nesaturaţi favorizează scăderea colesterolului din sânge. De asemenea, antioxidanţii săi menţin echilibrul hormonal şi previn cancerul de colon, de sân sau de prostată.

Recunoaştem, este prima dată când încercăm un ulei de soia, dar pe noi ne-a convins şi de va fi să mai încercam şi altul, promitem să revenim cu o postare comparativă.

Până atunci însă, la adăpost de lumină şi căldură, uleiul Clearspring proaspăt achiziţionat va fi protejat şi va rezista chiar şi un an de zile. Asta dacă nu îl terminăm între timp :D

Îl găsiţi la Pukka Food, pe Str. Piata Amzei nr. 10-22, Sector 1 sau pe www.pukkafood.ro la pretul de 33 Ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>