EcoLips – balsam de buze eco de la Soap Mill

Vântul de afară ne chinuie pielea din ce în ce mai mult, iar buzele sunt cele mai sensibile. Ca să nu mai spunem că nimănui nu îi place să îşi sărute iubita cu buzele crăpate de frig… Tocmai de aceea trebuie să găsim balsamul ideal care să ni le hidrateze intens!

În incercarea de a găsi balsamul ideal, am mai scris despre diverse produse, iar acum revenim cu un review despre Aroma Lipbalm, un  strugurel-balsam pentru adulti 100% vegan, de la Soap Mill. Conţine ulei de cocos organic, ulei de măsline, ulei de cătină, ulei de ricin, ulei de porumb, vitamina E şi ceară de albine certificată bio. Ce-i drept, este foarte hidratant şi repară textura buzelor peste noapte.

Nu conţine uleiuri esenţiale, nu are un pafum sau un gust anume. Aşadar, nu îl recomandăm celor îndrăgostite de gustul dulce-zaharisit al balsamurilor comerciale :P

Cu proprietăţi antiinflamatorii, antibacteriene şi antiseptice, strugurelul este ideal pentru a calma şi repara pielea afectată (leziuni, zgarieturi, crăpături). De asemenea, ne place foarte mult că produsul este avizat de Ministerul Sănătăţii şi că nu a fost testat pe animale.

Balsamul poate fi achizitionat de pe www.soapmill.ro la pretul de 15 Ron.

S-ar putea să te intereseze şi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>