Lapte vegetal cu cocos

Îmi place laptele, îmi place cocosul, aşa că nu puteam să nu încerc o combinaţie între cele două! Laptele din nucă de cocos are numai grăsimi saturate, grăsimi benefice
şi ajută absorbţia calciului în oase.  Iar laptele vegetal conţine minerale şi vitamine preţioase pentru organism :)

Laptele vegetal bio din orez şi cocos conţine apă, orez integral italian 17%, lapte  de nucă de cocos 4%, aromă naturală, sare de mare, toate provenind din agricultură biologică. Îl puteţi comanda de pe Biomania, la preţul de 5 lei. Vă spun sincer, merită să vă încărcaţi forţele organismului cu un astfel de lapte, care este bun la micul dejun, dar şi ca o gustare în timpul zilei.

Cocosul îi dă un gust deosebit, dulce şi aromat în mod natural. Este hrănitor şi nu are gluten,  colesterol,  zahăr sau lactoză. Eu l-am băut într-o amiază, în timp ce stăteam la calculator. Se bea uşor deoarece este ambalat în cutii de 200 de ml însoţite de un pai. Sper că v-am trezit şi vouă interesul despre el şi… Dacă aţi încercat alte sortimente de lapte vegetal daţi-ne de veste despre cum vi s-au părut! :)

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

S-ar putea să îţi placă şi:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>