Greendays Bio – magazin bio virtual si fizic

Saptămâna trecută am vizitat magazinul Greendays Bio, atât online cât și… offline. Asta pentru că pe strada Colței nr. 26, din București,  găsiți magazinul fizic, cu produse frumos aranjate, unde Laura vă poate ajuta cu sfaturi și recomandari despre ele.

Vizita la Greendays Bio a început cu produse vegan precum creme de legume sau sosuri pentru paste, prețurile lor fiind în jur de 9-12 lei pentru un borcan chiar măricel! Pe acestea le puteți folosi cu unul dintre cele 20 de feluri de paste din grâu, secară, orez, hrisca, ovăz, grâu spelta sau grâu dur. Apoi, am trecut la raftul cu orez bio italienesc, unde găsiți nu numai orez obișnuit, alb, ci și orez negru și roșu. Despre acestea două din urmă vă putem spune, pe scurt, că cel roșu este bogat în antioxidanți și are proprietăți care reduc colesterolul, iar cel negru este orezul cel mai sărac în carbohidrați.

Mergem mai departe și vă povestim un pic despre făină și semințe. Aveți de ales între făină bio de orz, grâu, secară sau grâu dur, prețurile fiind între 7 și 12 lei. Iar semințe, tărâțe, fulgi și muesli bio găsiți din belșug, toate bio, la prețuri între 5 și 10 lei. La capitolul băuturi bio am găsit ceaiuri ice tea și o mare varietate de sucuri naturale, atât cu zahăr, cât și fără, făcute din morcovi, sfeclă, prune, mere, porto, coacăze ș.a. Iar laptele vegetal fără gluten nu putea lipsi – aveți destule sortimente de unde să alegeți :)  Uleiuri din toate semințele posibile (chiar și  ulei din dovleac), condimente precum curry, lime, oregano sau tarhon ocupă un raft întreg dedicat produselor care ne fac preparatele mai delicioase.

Turul prin magazin a continuat spre raionul de dulciuri, unde puteți găsi lapte, unt sau cremă de cocos, ciocolată mascobato, praline pentru copii, cacao din Peru și RepublicaDominicană, ciocolată raw, extracte de ciocolată, pudră sau cremă de roșcove, miere, dar și dulcețuri, gemuri și unt de arahide bio. Iar pentru cei care adoră ”ronțăielile”, aveți de ales între tărâțe expandate fără sare sau pufuleți din orez și porumb organic.

La raionul de cosmetice și produse de igienă bio, puteți alege multe sortimente de la Bio Select, care sunt pe bază de ulei de măsline. Ne-a atras atenția în mod deosebit săpunul de alep care este emolient, hidratant și antiseptic, dar și piatra de alaun, detergenții pe bază de alep și cremele pentru toate tipurile de piele :)

Acum că ați aflat de la noi despre Greendays Bio, vă recomandăm cu drag să faceți voi un tur printre produse și să alegeți ce vă place. Magazinul este deschis până la 18.00 seara, dar dacă nu sunteți din București, puteți face comenzi online de pe: www.greendays-bio.ro :)

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>