Lapte vegetal bio din orez cu calciu

Dacă țineți post, sunteți vegetarieni sau pur și simplu vă place laptele vegetal, vă recomandăm un lapte vegetal din orez cu calciu. Este făcut din apă, orez italian bio 20%,ulei bio din semințe de floarea soarelui presat la rece, alge Lithothamnium Calcareum 0,35% și sare de mare. Ingredientele provin din agricultură bio, iar această algă din compoziție conține  34% calciu de origine vegetală, cu o capacitate de absorbție în organism de 96%!

L-am comandat de la Biomania.ro alături de încă două feluri de lapte vegetal (da, sunt mare fan al acestei băuturi!). Mi-a plăcut că este:

  • Ușor dulce și seamănă cu gustul original de lapte;
  • L-am băut recişor, la temperatura camerei și a fost la fel de bun precum cel încălzit. În plus, se bea foarte uşor deoarece este ambalat în cutii de 200 ml, însoţite de un pai.
  • Hrănitor – nu apucasem să mănânc prea mult la micul dejun şi pe la 10.30 l-am băut la serviciu, alături de câţiva biscuiţi bio. Până la prânz n-am mai simţit că mă roade în stomac.

Este benefic mai ales în sezonul rece când este recomandat să consumăm calciu. De asemenea, nu are gluten, zahăr, colesterol şi lactoză, aşa că, este ideal pentru persoanele care urmează o anumită dietă. Iar preţul este de doar 5 lei :)

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

S-ar putea să te intereseze şi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>