Ciocolata calda naturala

Într-o sâmbătă dimineaţa aveam un chef nebun să beau o ciocolată caldă. Nu a fost prima încercare de a-mi prepara singură acasă, dar de data asta am şi fotografiat etapele super simple de a realiza o cioco excelentă :D

1. Am încălzit o cană cu lapte şi am rupt patru cubulete de ciocolată cu alune dintr-o tabletă. Asta s-a nimerit să am prin casă, dar de obicei folosesc ciocolată neagră simplă.


2. Am pus laptele în blender împreuna cu ciocolata.

3. Le-am ţinut vreo 10 secunde la viteza 1 şi s-au contopit :D

După cum vedeţi, culoarea nu este închisă pentru că depinde de cât de “tare” vrem sa o facem. Eu am pus mai puţină ciocolată, dar chiar şi-aşa a avut un gust intens.

Să-ncercaţi şi voi! Dar nici prin gând să nu vă treacă să luaţi ciocolată la plic – numai naturală nu este ;)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>