Pasta de Dinti naturala KingFisher

Va prezentam un produs pe care 99% dintre noi il folosim, dar probabil foarte putini s-au gandit ca exista si in varianta (ceva mai) naturala. Este vorba despre banala pasta de dinti. Ei bine, daca marea majoritate a produselor din aceasta gama contin numeroase chimicale, am gasit o pasta de dinti eficienta, cu ingrediente naturale, fara arome artificiale, conversanti, coloranti sau inalbitori.

Este vorba despre pasta de dinti KingFisher, iar varianta pe care o prezentam astazi este KingFisher Mint, Flouride Free – cu alte cuvinte, nu contine fluor, substanta destul de controversata in mediul stomatologic (unii specialisti considera ca este nociva pentru suprafata dintelui, altii, din contra, o lauda pentru efectele sale).

Iata compozitia pastei de dinti KingFisher – compozitie care releva si motivul principal pentru care o recomandam:

  • Carbonat de calciu, ce provine din creta si este un abraziv usor
  • Glicerina, avand surse vegetale, cu scopul de a retine umiditatea
  • Apa purificata – cu scop de umidificare
  • Sulfat lauryl sodium, ce provine din ulei de palmier, fiind un bun stabilizator
  • Silicat, ce provine din minereuri naturale, fiind agent de structurare
  • Guma de celuloza, ce provine din fibra vegetala, fiind agent de ingrosare
  • Menta, lamaie si fenicul (chimen dulce) – arome naturale

KingFisher nu este testata pe animale, nu contine produse modificate genetic sau gluten si este singura pasta de dinti aprobata de Fundatia Stomatologilor Britanici. Este disponibila in 7 variante. Noi am gasit-o in farmaciile DM, la pretul de 25 ron. Detalii suplimentare puteti regasi pe site-ul oficial.

Pentru aceste motive si pentru faptul ca, inclusiv la nivel de aroma ni se pare superioara pastelor de dinti existente pe piata, v-o recomandam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>