Crema cu galbenele si propolis

În primăvară am avut parte de un weekend tare “verde” la Olăneşti. Şi spun verde pentru că este o staţiune cu puţin trafic, multe parcuri, ape termale şi cu trasee montane. Ah, şi mâncare buna!

Am dat peste un târg cu produse locale unde am cunoscut o doamnă care avea o mică afacere cu produse apicole: dumneaei le producea şi se ocupa de vanzarea lor. Am cumpărat vreo două borcane de miere şi o cremă cu propolis şi extract de gălbenele. E nemaipomenită şi nu se compară cu cele obişnuite. Poate nici cu ele despre care am scris deja pe blog. Este de fapt un unguent care intră foarte repede în piele şi o lasă fiiiiiină, fină! Iar dacă ai tenul acneic vindecă repede coşurile – am testat, nu zic aşa din vorbe.

Merge bine și ca bază pentru fondul de ten. Iar dacă după acesta pulverizezi puțină apă termală, tenul va avea o alură fresh, de vară.

Veţi spune că ştiaţi deja despre genul acesta de creme. Da, diferenţa este că cele mai multe conţin parabeni, iar aceasta este 100% naturală. În timp, face tenul luminos şi dă o senzaţie de “bine” pielii.

Nu știu pe la ce magazine găsiți produsele doamnei, dar le puteți comanda online de pe acest site. Uitați-vă după produsele marca ”Terra Viva” :)

 

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>