Crema hidratanta bio cu extract de Noni

Crema cu extract de Noni bio şi ulei de masline de la Eco Cosmetics Germania este hidratantă şi calmantă. În prezentarea ei scrie că este foarte potrivită celor cu tenul sensibil. Recunosc că până să iau această cremă bio nu aveam foarte multe informaţii despre proprietăţile fructului Noni, însă înainte să o folosesc m-am documentat şi iată câteva lucruri interesante pe care le-am aflat:

Noni mai este denumită în cultura indiană drept Fructul Vieţii sau Fructul Zeilor, avand în compoziţia sa substanţe biologic active care nu se mai găsesc în nicio altă legumă sau fruct. O parte din efectele fructului Noni (Morindei Citrifolia) sunt:  calmarea durerilor, eczemelor şi arsurilor pielii, întârzierea îmbătrânirii ţesuturilor, tratarea micozelor şi psoriazisului, îmbunătăţirea proceselor metabolice şi normalizarea funcţiilor celulare (sursa).

Crema cu Noni de la Eco Cosmetics intră repejor în piele, nu este grasă, dar nici uscată, lasând pielea fină, tonifiată şi hidratată. Are un miros uşor ascuţit care trece după câteva minute de când ai aplicat-o pe piele. Eu o folosesc dimineaţa împreună cu o cremă de ochi. Nu o recomand pentru tenul uscat, ci mai degrabă pentru unul care are nevoie de tonifiere sau de calmare.

Cel mai mult îmi place că este plină de ingrediente naturale şi nutritive, iar acest lucru se simte! În afară de “Fructul Zeilor” şi ulei de măsline conţine şi alte ingrediente super hrănitoare: ulei cocos hidrogenat, ceara albine, ulei de soia, unt de shea, unt de cacao şi ulei jojoba.

O puteţi cumpăra din magazine online cu produse bio. Trebuie doar să căutaţi pe Google “crema noni” :)

[button link="" color="green"] Scor: 5[/button]

*Scorul se notează cu valori de la 1 la 5 şi este media dintre: accesibilitatea preţului,  calitatea ingredientelor şi cât de bun ni s-a părut produsul după ce l-am folosit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>