Crema Sanflora Regenerant

Prima dată am făcut “cunoştinţă” cu Sanflora în 2011, la Festivalul Sinaia Forever, când am cumpărat o piatră de alaun. Fără să îi cercetez pe internet, i-am întâlnit din nou anul acesta la festival. Am cumpărat două creme 100% naturale care ne-au făcut să nu mai trecem cu vederea peste acest brand şi să ne dăm seama că produsele lor sunt altceva . 

“Regenerant” este crema pe care am folosit-o zi de zi de când am luat-o şi m-am convins că nu degeaba are această denumire. Mă confrunt cu pielea uscată şi mai tot timpul mi se cojeşte în anumite zone, însă de la un timp nu mai am această problemă, ba chiar am tenul foarte fin.

Conţine:  extract de gălbenele şi muşetel, ulei de măsline, unt de shea, ceară de albine, acid stearic vegetal, ulei de floarea soarelui presat la rece, alcool cetilic vegetal, glicerină vegetală, ulei esențial de geraniu şi vitamina E naturală. Untul de shea şi ceara de albine din compoziţia ei creează la nivelul pielii un film protector care protejează de acţiunea factorilor de mediu.

Extractele de muşeţel şi gălbenele împreună cu uleiul esenţial de geraniu si vitamina E îi conferă acestui balsam un efect regenerant, tonifiant, revitalizant şi nutritiv asupra pielii.

Dacă v-am convins că Regenerant chiar este un balsam pentru tenul vostru şi doriţi să îl incercaţi, vă lăsăm aici link către magazinul online.

Povestea Sanflora va continua cu recenzia cremei Reparatrice. Dar până atunci, am vrea să ştim de la voi:  ce anume vă doriţi de la o cremă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>