Restaurant vegan si raw “Omra Elias”

După ce v-am povestit despre Kuib, astăzi a venit rândul unui alt restaurant: Omra Elias. Din câte am înţeles, s-a deschis din iunie pornind cu o ceainărie, iar din august au deschis bucătăria. Fiind un restaurant vegetarian şi raw deschis recent, meniul nu este încă bătut în cuie, dar ai destule feluri dintre care poţi alege. Mai ales fresh-uri naturale – de la ghimbirată la amestecuri interesante de ţelină şi struguri sau castraveţi cu mere!

Mâncarea este foarte gustoasă şi frumos decorată! Noi am mâncat la aperitiv quesadilla vegetariană însoţită de un sos tzatziki îmbogăţit cu migdale şi merişor, iar la felul doi orez cu vinete şi dovlecei la cuptor în sos de roşii şi chifteluţe din orez cu salată de roşii, ardei şi mango. La desert am avut tartă cu portocale şi tartă cu banane – excelent făcute.

Ne-am săturat fără să avem acel sentiment de greutate pe care ţi-l lasă o cină bogată în carne, ulei şi făinoase. De fapt, nici nu am simţit nevoia de a avea pâine pe masă. Fie că sunteţi vegetarieni sau nu, trebuie să veniţi aici măcar pentru diferenţa de gust şi stare pe care ţi-o dă mâncarea vegetariană şi/sau raw.

Preţurile sunt decente, servirea rapidă, iar personalul foarte amabil. Încă de când am intrat mi-a plăcut cum este decorat restaurantul… E o plăcere să stai atât înăuntru, cât şi în curte!  Mai multe poze şi detalii, cât şi adresa restaurantului Omra Elias găsiţi pe pagina oficială de Facebook.

Mai jos găsiţi o parte din meniul din luna septembrie:

Ştiţi şi alte restaurante vegetariene? Vă invităm să faceţi o recomandare la comentarii :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>