Restaurant raw vegan Copacul Vietii

Copacul Vietii este un restaurant raw-vegan din Bucuresti care a pornit de la “o samanta de idee, bine udata cu vise si care si-a gasit pamantul roditor odata cu locatia din Rosetti. Apoi totul s-a aranjat nesperat de repede si frumos. Oameni frumosi si dornici sa daruiasca au format echipa Savoarea Vietii. Nu suntem multi dar facem totul cu drag si intelegem ca a hrani inseamna a oferi cu iubire o parte din tine in armonia fiecarui preparat”, dupa cum spune echipa lor.

I-am vizitat si noi chiar de 1 Martie pentru a-i cunoaste si pentru a gusta din cateva preparate. Ne-am luat smoothie de sfecla si lapte de cocos, supa de cocos, lafa cu falafel si humus, paste de dovlecel pe pat de sparanghel si tort de ciocolata cu ghimbir si fructe. Lafa cu falafel si humus contine lafa de in, falafel nuci si seminte, humus migdale, tahini, mix salata si rosi. Abia am reusit sa “dovedim” portiile, iar cel mai mult ne-au impresionat pastele de dovlecel.

Restaurantul este compus din 4 saloane frumos decorate si aerisite, iar personalul este foarte amabil. Pentru prepararea mancarii nu am asteptat mult, cred ca in 10 minute a venit supa, iar peste 20 -25 de minute felul doi.

Puteti gasi meniul complet aici, dar trebuie sa tineti cont ca se schimba in functie de sezon. Va recomandam sa le cititi si blogul si sa ii vizitati chiar daca sunteti sau nu vegetarieni. Copacul Vietii va ofera o experienta culinara extrem de delicioasa si, mai ales, de sanatoasa.

“Daca nu ai intrat niciodata intr-un restaurant raw, probabil nu iti poti imagina experienta complet diferita care te va astepta. Fructele, legumele, germenii si vlastarii, semintele si nucile sunt pregatite in moduri inedite, imbogatite cu condimente exotice, oferind versiuni mult mai sanatoase ale felurilor de mancare clasice. In plus, gusturile pure ale alimentelor crude permit combinatii noi si indraznete”, dupa cum spune pe blog echipa Copacul Vietii.

Asteptam impresiile voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>