Siropul de catina cu miere de la Tremot Dobre si Fiii

sirop_catina

Primavara aduce cu ea raceli si astenii pe care le putem preveni in mod natural. Sfatul nostru este sa va intariti organismul zi de zi, consumand catina. Fructul de catina intareste imunitatea organismului datorita aportului de vitamine C, E, A, B1, B2, B3, P si substante minerale. Putem sa il consumam fructele cu miere sau sub forma de suc sau sirop. Noi am descoperit siropul de catina ecologic de la Tremot Dobre si Fiii la un targ din Ploiesti. Am ales sa il prezentam tocmai pentru ca este ecologic, dar si pentru ca are calitati mai mari fata de altele din comert.

Este alcatuit strict din miere si catina – nu are adaos de zahar. Mierea folosita este ecologica: “Tremot este una din primele firme din Romania care a implementat certificarea Bio, in anul 1994-1995, ceea ce atesta faptul ca producem si comercializam miere ecologica. Firma certificatoare este Agreco GmbH, Germania”. Nu contine antibiotice, insecticide, indulcitori (zahar, fructoza, glucoza.maltoza,etc), susbstante chimice de genul conservantilor, colorantilor, stabilizatori.

Siropul de catina cu miere este destul de concentrat si spre deosebire de cel facut cu zahar, n-are taria aceea dulce care ti se pune pe suflet. Are un gust mult mai natural! Bautura obtinuta este energizanta si tonifianta.

Iata si alte beneficii ale siropului de catina:

  • Creste capacitatea de aparare a organismului fata de imbolnaviri
  • Ajuta la dezvoltarea organismului copiilor aflati in crestere
  • Stimuleaza secretiile digestive, creste pofta de mancare
  • Racoreste si relaxeaza
  • Alunga stresul si oboseala
  • Are efect anticoagulant, fiind indicat in afectiuni cardio-vasculare

Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Ea este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor, recomandarea de baza este aceea de imunostimulator, protejaza organismul de infectii si virozele respiratorii frecvente cu schimbarea anotimpului de la cald la rece.

Din cand in cand, inainte sa plec la serviciu, amestec intr-o sticla de 1 l sirop de catina si apa plata si o iau la mine. E grozav de bun!

catina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>