Suc bio Babylove

Desi este dedicat copiilor datorita ingredientelor naturale si lipsa adaosului de zahar, sucul bio Babylove poate fi consumat si de adulti. Tinut vara la frigider este foarte  racoritor si energizant. L-am descoperit la DM, iar ceea ce mi-a placut cel mai mult sunt urmatoarele:

  • este un suc fara conservanti si coloranti, 100% natural
  • nu are zahar
  • pretul este accesibil

Ingredientele dintr-un suc Babylove mix de fructe sunt: apa plata, 33% suc de mere concentrat, 7% suc de capsuni concentrat, suc de struguri, suc de zmeura, suc de coacaze negre – toate provenite din culturi biologice controlate. Nu contine gluten, lapte sau produse din lapte, nu contine conservanti, coloranti si zahar (dupa cum v-am mentionat mai sus).

Dupa desfacere trebuie tinut la rece si consumat in decurs de 3 zile. Pretul sau este de aproape 4 lei pentru o sticla de 700 ml.

Gustul este foarte diluat si usor dulce-acrisor. La inceput s-ar putea sa vi se para ciudat pentru ca nu este concentrat la fel ca alte sucuri, insa veti constata ca este mai bun asa. Aduce un pic cu gustul de ceai de fructe racit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>