Ciocolata naturala de la Paula Ana

Targ de ciocolataAm descoperit ciocolata Paula Ana la un targ de ciocolata si bunataturi organizat la Sun Plaza. Pe un panou mare scria “Ciocolata proaspata, produsa in Romania, numai din ingrediente naturale”.  Ne-am oprit in fata standului plin de praline si tablete de ciocolata care imediat m-au dus cu gandul la filmul “Chocolat” cu Juliette Binoche si Johnny Depp. Praline cu visine, crema de sampanie, cu menta si cimbru sau cu mere si ghimbir, tablete de ciocolata cu migdale si ghimbir sau goji, ciocolata neagra sau cu lapte… ce mai, o nebunie!

Ingredientele naturale se simt in calitatea produselor: “Ciocolata noastrã nu contine conservanti, coloranti sau alti aditivi artificiali – numai ingrediente naturale”, spun chocolatierii de la Paula Ana pe site. Iata si alte ingrediente pe care le folosesc:

Ciocolata neagra cu 70% masa de cacao, ciocolata cu lapte cu 34% masa de cacao, ciocolata alba; arome naturale precum vanilie, cafea, menta, ceaiuri, scortisoara, ginger, chili; fructe proaspete sau confiate precum papaya, cocos, portocale, cirese, lamai; miere de la producatori, unt, cacao, smantana, tahini, susan, alcooluri cum ar fi Amaretto di Saschira, Grand Marnier, schnapsuri Rosenauer de pere, cirese si zmeura, Marc de Champagne, Havana Club; nuci, alune de padure, nuci Macadamia, migdale, nuci caju, fistic, nuci Pecan.

Ciocolatele Paula Ana pot fi gasite la Bacania Veche, Targul Domnesc,  Art&Craft Design – Henri Coanda si la Camara lui Baciu (Iasi), . Daca va veti intalni cu ei si la targuri trebuie neaparat sa ii cunoasteti!

ciocolata_paulaana

Latest Comments
  1. biter maria @yahoo.com
    Reply -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>