Restaurant raw-vegan Barca

Restaurantul raw-vegan Barca este rezultatul unei profunde experiente a celui care l-a deschis: suferind de o boala grea si refuzand medicina traditionala, s-a retras in credinta si medicina naturista. Si-a revenit si a hotarat sa ofere si altora acces la o “altfel de mancare”, printr-o “barca de salvare”.

Meniul vegetarian are preturi decente, comparabile cu cele ale unui restaurant mediu din Bucuresti (desi bucataria raw-vegan este mult mai complicata si presupun mai mult timp si dedicare!). Astfel, o supa de zarzavat costa 12 lei, pastele din dovlecei cu sos de rosii 15 lei, iar o salata caesar cu dressing proteic 16 lei. Noua ne plac enorm supele si va recomandam sa le incercati pe toate.

Puteti comanda si la birou in baza unui abonament personalizat:

1. Abonament saptamanal, 2 livrari, miercurea si vinerea. Cost, 80 ron (comenzile pot fi diferite de 40 ron dar cele doua trebuie sa se incadreze in 80 ron). Se poate comanda orice din meniul de livrare. Plata se face inaintea saptamanii respective.

2. Abonament lunar, 400 ron, 10 livrari. Valoarea comenzii poate sa difere (de 40 ron) dar valoarea celor 10 livrari trebuie sa fie de 400 ron. Se poate comanda orice din meniul de livrare. Plata se face inaintea primei livrari.
3. Abonament lunar personalizat. Se adreseaza celor care doresc un stil de viata adaptat nevoilor personale. Fie ca presupune rezolvarea unor probleme de sanatate ori pierderea in greutate, in urma unei discutii noi propunem dieta corespunzatoare si alternarea alimentelor. Costul abonamentului este de 600 ron / luna (livrare de luni pana vineri).

In cadrul restaurantului puteti cumpara diverse ingrediente necesare in prepararea raw-vegan si puteti participa la cursuri de bucatarie raw. Si tot pe partea de invatare, daca sunteti abonati la newsletter-ul Barca veti primi pe e-mail nu numai noutati, ci si informatii utile pentru a trai mai sanatos si retete. De exemplu, astazi am primit un articol foarte inspirational intitulat “Paine alba vs. Paine neagra” :D V-am facut curiosi?

restaurant_barca

O lista cu toate restaurantele vegetariene o puteti gasi pe Locuri Faine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>