Targul National al Mierii, 19-21 aprilie, Bucuresti

Intre 19 si 21 aprilie are loc Targul National al Mierii, desfasurat pe platforma apicola Baneasa, Bulevardul Ficusului nr. 32, sector 1, Bucuresti. Vor participa apicultori in calitate de producatori primari, dar si de firme specializate in conditionarea produselor apicole si realizarea unei game diversificate pe baza de produse apicole: suplimente nutritive, cosmetice s.a.

targul-national-de-miere

Targului National al Mierii este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate consumatorilor si producatorilor de produse apicole din zona Capitalei si nu numai. Vor veni acolo si producatorii Carmita, care fac unt de samburi de caise, unt de nuci si uleiuri: de migdale dulci, de in, de mac, de nuca, de susan s.a. Speram sa ii gasim si pe cei de la Tremot Dobre si Fiii, dar si sa descoperim noi producatori romani de produse 100% naturale.

Va tinem la curent cu noutati de la targ!

Harta:


Vizualizare hartă mărită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>