100 % Pure – cosmetice naturale, cu pigmenti din fructe

Povestea brandului “100 % Pure”, in Romania, a inceput in urma cu 3-4 ani, insa magazinul online www.100percentpure.ro a luat nastere anul trecut.

Cristi si Dana, arhitecti de meserie, au descoperit aceste produse tocmai in… Australia, in timpul unei calatorii. Pentru ca Dana este alergica la majoritatea produselor cosmetice, a cumparat cateva ca sa le incerce si spre mirarea ei, nu a avut reactii negative. Totul bine si frumos, s-au intors in tara si le-au cautat in magazine si pe Internet in ideea de a-si cumpara din nou. Si nimic. Nu au gasit produsele 100% Pure in Romania, asa ca au decis sa le aduca. Usor de zis, dar nu asa usor si de facut.

Sa devii om de business, vanzari, marketing peste noapte nu e simplu, insa ei doi au reusit. In prezent, sunt primii si singurii reprezentanti “100 % Pure” in Romania.

Despre produsele cosmetice 100% Pure


Produsele 100% Pure sunt primele si singurele ce utilizeaza exclusiv coloranti obtinuti pe cale naturala din fructe bogate in antioxidanti. In timp ce alte produse folosesc coloranti
 sintetici sau minerali 100% Pure utilizeaza numai pigmenti din fructe ( solutie patentata). Pigmentii contin deja vitamine si antioxidanti, obtinandu-se astfel un dublu efect – hranire si infrumusetare a pielii. Calitatea lor este inalta – eu am testat fond de ten, baza iluminatoare, blush si lipstick. Au culori intense si acoperire foarte buna :)

Produsele 100% Pure nu agreseaza organismul deoarece nu contin parabeni, derivate din petrol, SLS, propylene glycol, parfumuri sintetice, aluminiu, plumb, clor, ftalati sau coloranti artificiali.

Gama cuprinde produse de make-up, de ingrijire a tenului si corpului (demachiante, masti, scrub, creme hidratante, tratamente), masti pentru par, geluri de dus si creme pentru copii, iar lista poate continua. Mai mult, ambalajele lor sunt din plastic, hartie sau aluminiu reciclate!

Ce trebuie retinut:

  1. E greu de crezut ca pot exista cosmetice 100% naturale, dar iata ca sunt! Puteti verifica pe site lista ingredientelor fiecarui produs.
  2. Calitatea premium a produselor 100% Pure
  3. Produsele nu sunt testate pe animale
  4. Aromele minunate ale produselor 100% Pure provin de la fructe naturale, uleiuri esenţiale pure si alte ingrediente absolut pure. Produsele 100% Pure nu au niciodata in componenta arome sintetice sau alte ingrediente artificiale
  5. Sunt perfect adecvate pielii sensibile deoarece nu provoaca alergii si iritatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>