ECO Sphere de la Capra Nera – spala hainele fara detergent

capsuna-eco-sphere

Capsunica din imagine este de fapt ECO Sphere de la Capra Nera, proiectata stiintific pentru a spala hainele si materialele fara a folosi detergent. Cum asa? Va povestim cu lux de amanunte mai jos, insa inainte de toate trebuie sa va spunem ca este cea mai tare descoperire din ultima vreme! Este ecologic, sustenabil si de calitate, iar hainutele ies curate si parfumate ca in cazul in care au fost spalate cu un detergent obisnuit.

Cum functioneaza

1. Cu o spranceana ridicata am urmat instructiunile. Mai intai am bagat capsunica in masina de spalat la programul cel mai scurt, fara sa punem haine. Rolul acestui procedeu este de a curata masina de spalat de calcar si alte reziduuri.

2. Am pus apoi cateva haine alaturi de capsunica si le-am tinut pana la limpezire, cand am intrerupt programul. Asta pentru ca la descrierea produsului spune ca hainele nu au nevoie de clatire, asa ca am vrut sa ne convingem. Am trecut direct la centrifuga si apoi le-am scos. Ei bine da: curate, usor parfumate si fara clabuci pe ele.

O singura Eco Sphere este suficienta pentru o cantitate de rufe de pana in 3 kg, iar pentru o cantitate mai mare puteti folosi doua ECO Sphere. Hainele se spala la programul si temperatura recomandata pe eticheta lor.

eco-sphere

Avantajele ECO Sphere

ECO Sphere contine Cristalul Turmalina si peste 80 de minerale naturale: sodiu, calciu, bariu, fier, siliciu, potasiu, magneziu si multe altele, combinate in bile ceramice care transforma apa normala in apa de ploaie prin cresterea pH-ului si incarcarea cu ioni negativi. Bilutele ceramice se afla in saculeti de panza (ca sa nu faca zgomot), sunt antibacteriene si au efect de indepartare a microbilor din tesatura datorita ionilor de argint care se elibereaza treptat.

Capsuna ECO Sphere poate fi folosita timp de 1 an in conditiile unei spalari pe zi. Ceea ce inseamna ca este si foarte economica ;)  Hainele ies foarte curate dupa spalare, mirosurile neplacute sunt eliminate, iar culorile nu sunt afectate.

Nu polueaza mediul sub nicio forma, nu afecteaza hainele sau masina de spalat.

ECO Shere costa 74 de lei si poate fi comandata online de pe capranera.com. Tinand cont de pret, performanta si de faptul ca este o solutie ecologica pe care o puteti reutiliza de multe ori, nu va spunem decat sa incercati neaparat!

Despre Capra Nera

Am descoperit Capra Nera prin intermediul unei prietene care se ocupa de comunicarea brandului in Romania. Ne-a facut curiosi, asa ca am zis sa incercam cateva produse ecologice si cum noua ne place sa aflam mai multe despre cei de la care cumparam, am facut cateva investigatii. Am aflat ca denumirea este de fapt Capra Nera  by DEESSE of Switzerland.

Numele de CAPRA NERA (capra neagra) a fost dat companiei pentru a face trimitere catre un simbol al frumusetii naturale si al telurilor inalte. Raritatea, unicitatea si valoarea sunt doar cateva dintre trasaturile comune, importante pentru filozofia companiei. Pe de alta parte, DEESSE of Switzerland nu inseamna altceva decat Zeita Elvetiei. Infiintata in anul 1971, DEESSE of Switzerland este cea mai mare companie de produse cosmetice din Elvetia si se situeaza pe primul loc in topul companiilor de vanzari directe elvetiene, desfasurandu-si activitatea in peste 24 de tari din intreaga lume. Denumirea nu este deloc una intamplatoare, prescurtat DEESSE (D.S.) reprezinta initialele fondatorului companiei, Dimitrie Sturdza.

In Romania, CAPRA NERA a fost infiintata in anul 2000 de Alina Sturdza, iar in 2007, cele doua companii s-au unit sub denumirea de CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland.

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>