Ioana Oncioiu despre Cheesecake Romania

cheesecake-romaniaIn mai toate localurile selecte (sau nu) gasesti in lista de deserturi cheesecake, o prajitura fina din care Ioana a gustat pentru prima oara in urma cu 7 ani. Si s-a indragostit de ea! Astazi, nu numai ca produce unul dintre cele mai bune cheesecake-uri din Romania, dar a ridicat acest desert la rangul de arta. Gustul este unul autentic, fara bazaconii chimice. Noi am avut placerea sa il incercam inca de la inceputul anului 2012, iar de atunci am tot urmarit evolutia Cheesecake Romania. Una despre care merita sa aflati!

1. De unde a venit pasiunea pentru cheesecake?

Pasiunea pentru cheesecake a venit de peste mari si tari. Am petrecut o vara in Statele Unite, acum 7 ani, unde am mancat prima data cheesecake, in restaurantul unui hotel de 4 stele in care lucram. Am ramas fascinata de gustul delicat si textura cremoasa. Atunci am decretat “cheesecake-ul” ca fiind prajitura mea preferata, desi pana atunci prajiturile nu se numarau printre micile placeri ale vietii mele.

2. De cat timp si cum ai inceput Cheesecake Romania?

Cheesecake Romania a inceput in vara anului 2011 cand imi doream sa descopar gustul autentic al unui cheesecake si in Romania. Cum acest lucru nu s-a intamplat sau nu s-a intamplat de cate ori mi-am dorit, m-a motivat sa-l creez chiar eu si sa-l impart cu prietenii.

3. Cine te-a incurajat la inceput?

Actualul asociat in acest business, Dorian Letu, care dincolo de faptul ca m-a incurajat, s-a implicat activ in productia lui. Si cum bine se stie ca “cei mai buni bucatari sunt barbatii”, nici Dorian nu se dezice de la aceasta regula :)

cheesecaje-cafea

4. Iti amintesti de prima comanda?

Da, sigur ca da. Prima comanda a venit chiar la putin timp dupa ce am facut o minipetrecere cu degustare de cheesecake, dar fara niciun scop comercial.

5. Cum a evoluat Cheesecake Romania de la inceput si pana acum? Cum ti-ai dori sa fie peste 3 ani?

Cheesecake Romania a evoluat de la comenzile prietenilor pentru zilele lor de nastere la evenimente corporate, nunti, botezuri si chiar regasirea lui in meniul unor importante ceainarii si cafenele cunoscute din Bucuresti.

Imi place sa cred ca a evoluat frumos, a crescut alaturi de clientii nostri care de fiecare data au fost cei care ne-au validat, ne-au confirmat sau nu ca mergem pe drumul cel bun.

Peste 3 ani mi-ar placea sa vorbim despre Cheesecake Romania si in alte orase, sub sistemul de franciza.

6. Unde putem gasi Cheesecake Romania?

Deocamdata Cheesecake Romania exista doar ca spatiu de productie, urmand ca in viitorul apropiat sa deschidem si un spatiu de desfacere cochet, personalizat, in concordanta cu pozitionarea noastra “We are not in the cheesecake business serving people. We are in the people business serving cheesecake.

Pentru comenzi ne puteti gasi pe site-ul (usor de retinut de altfel) cheesecake.ro sau pe pagina noastra de facebook http://www.facebook.com/cheesecakeRO.

Multumesc frumos pentru interviu si pentru ca noi riscam sa fim subiectivi, va asteptam cu drag sa gustati din sortimentele noastre variate de cheesecake.

cheesecake-marturii

cheesecake-nuci

cheesecake-fructe-de-padure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>