Ostraw Vegan – cofetarie raw vegan

bomboane-ovaz-merisor-detaliu-500x500

Un ostrov de sanatate si healthy sweets, Ostraw Vegan este singura cofetarie raw vegan din Romania. Se afla pe Bulevardul Ferdinand nr. 58 si, odata ce veti intra, veti descoperi nu numai cat de delicioase sunt dulciurile raw, ci si cat de incomparabile sunt cu prajiturile traditionale. Dar de unde pana unde cofetarie vegana? Narcisa si Teo au deschis Ostraw Vegan dupa ce in 2011 au mers la restaurantul Barca:

“Era in iarna anului 2011. Am fost invitati de catre un prieten la un restaurant in Bucuresti, “Barca”. Nu mai fusesem pana atunci, iar numele nu ne-a pregatit in nici un fel pentru ce aveam sa gasim acolo. Am descoperit un loc relaxant si odihnitor, o “insula” de liniste in mijlocul unui oras nelinistit. Si nu doar decorul si muzica au trezit aceste sentimente, ci si mancarea. Am gustat atunci pentru prima data “hrana vie”.

Sigur, auzizem despre vegetarism, auzizem despre beneficiile unei alimentatii sanatoase bazata pe legume si fructe. Ca doar ni se spune des la televizor – “pentru sanatatea dumneavoastra consumati fructe si legume”. Dar nu auzisem prea multe despre raw vegan. Poate ca a fost chiar mai bine sa gustam, inainte de a citi. Poate ca papilele noastre gustative au fost mai usor de convins decat ratiunea mereu circumspecta si dornica de dovezi stiintifice. Si-a intrat insa si ea in drepturi pe deplin odata ce am ajuns acasa in fata calculatorului, cu motoarele de cautare la dispozitia nostra”, povestesc pe ostrawvegan.com.

Primii care au gustat din deliciile preparate de ei au fost chiar copiii lor. Noi am incercat prima data la una dintre editiile targului Raw Generation bomboane de toate felurile. Sunt foarte consistente, gustoase, minunate ca aspect si sanatoase. De exemplu:

  • bomboanele cu hrisca reprezinta un mic dejun ideal pentru cei care au intoleranta la gluten, pentru persoanele cu afectiuni cardiovasculare in general si pentru cele ce sufera de ateroscleroza si hipertensiune arteriala, in special. 
  • bomboanele de canepa sunt recomandate pentru scaderea colesterolului total, cresterea HDL, probleme cardiace, lipsa poftei de mancare la copii.
  • torturile sunt bogate in vitamine si proteine datorita continutului bogat in fructe si seminte

bomboane-hrisca-detaliu-500x500
fudge-2-detaliu-500x500
tort_catina_500x500-500x500

De la Ostraw Vegan puteti comanda online sau cumpara direct de la magazin: torturi, brownies, ciocolata raw, bomboane, batoane si inghetata. Vara asta trebuie neaparat sa le faceti o vizita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>