Sapun natural Miledy

sapun-natural-miledy2

La Targul National al Mierii am intalnit standul cu sapunuri naturale Miledy. La vanzare era un baiat pe care l-am intrebat cine le produce. “Matusica mea”, imi spune el. Ei bine, matusica lui se pare ca se pricepe foarte bine la sapunuri! De aproape o luna folosesc pentru ten sapunul vegetal emolient Earth Soap, 100% natural.

Contine: ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de masline, ulei de ricin, ulei de avocado, argila rosie, extract de isop, spirulina, uleiuri esentiale de grapefruit, lavanda, scortisoara si ylang-ylang. Uleiul de avocado si maceratul de isop ofera acestui sapun calitati, antiseptice, antimicrobiene, estompeaza porii, hidrateaza si regenereaza. Este fabricat manual prin metoda “la rece” si este avizat de Ministerul Sanatatii.

sapun-natural-miledy

Alte pareri:

  • Are un miros natural
  • Nu se topeste la fel de repede precum alte sapunuri naturale, are o consistenta destul de dura
  • Nu usuca pielea si curata tenul foarte bine

Miledy este probabil singurul producator din Romania care foloseste extracte din coaja de copac pentru producerea sapunurilor. Nu este cazul Earth Soap, ci a altor sapunuri din gama lor, care contin infuzii din coaja de mesteacan, coaja de salcie, ulei de brad.

Puteti comanda de pe site-ul miledy.ro, iar ca sa va faceti o impresie mai buna va lasam mai jos un interviu cu doamna Tudor Adriana. Veti afla lucruri extrem de interesante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>