Lactate naturale Bradet

Fabrica de lactate Bradet produce de peste 10 ani iaurt, smantana, branza, cascaval si lapte 100 % naturale. N-ati auzit pana acum de acest brand? E foarte probabil, tinand cont ca suprematia rafturilor cu lactate din supermarketuri o detin 3-4 mari branduri.

Cu ce sunt diferite produselor Bradet? In primul rand, nu contin deloc lapte praf. De aditivi nici nu se pune problema, toate sunt naturale, o calitate care se resimte in aspect, consistenta si gust. Mai stiti iaurtul care se vindea pe vremuri in borcanel din sticla? Acru si cremos? Asa este si iaurtul natural de la Bradet. Lasa zer si odata ce il rastorni intr-un castron nu ramane in forma recipientului de parca ar fi budinca, ci se lasa. Este acru asa cum trebuie sa fie iaurtul si delicios! Pentru micul dejun il puteti amesteca cu fulgi de ovaz, polen si un strop de miere :)

Iaurt Bradet

“În cazul iaurturilor, pro­du­sele noastre nu conţin conser­vanţi şi agenţi de îngroşare care să le facă mai consistente. Iaur­tul arată foarte bine cînd pleacă din fabrică, are o consistenţă de­osebită, dar, în timpul transpor­tului, dacă se bate, devine lichid, fiindcă pierde coagulantul din el. Asta nu înseamnă că nu este la fel de bun şi de natural, însă clientul ar putea din nou să fie păcălit de consistenţa unui iaurt cu aditivi. În privinţa pa­ha­relor în care e ambalat iaurtul nostru, acestea sînt mai suple, uneori mai deformate, din cau­za faptului că sînt sterilizate cum trebuie. Clientul, cînd îl vede aşa, e posibil să nu-l mai cumpere şi să-l prefere pe cel mai bombat, dacă nu ştie că acest lucru indică faptul că produsul respectiv e aproape de termenul de expirare sau că ambalajul său nu a fost foarte bine sterilizat. Noi avem o linie de fabricaţie foarte bine pusă la punct, fără încărcătură micro­biană. Recomandarea mea este ca oamenii să deguste produsele lactate şi să se intereseze de originea lor“, spune Marius Badea, patronul Fabricii de Lactate Bradet (sursa).

Preturile lactatelor sunt la nivelul celor de pe rafturile supermarketurilor. Poate si mai ieftine :) In Bucuresti, lactatele Bradet se gasesc sigur in magazinele Naturalia. Daca aflati si alte magazine, scrieti-ne la comentarii ca sa updatam lista.

Iaurt natural Bradet

Iaurt natural Bradet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>