Unt de corp natural – Vis de iasomie

Mi-ai daruit azi noapte-n visvis_de__iasomie
O ramura cu flori de iasomie.
Mi-ai aparut in cale cu-n suras
Si-ai spus ca soarele imi apartine mie :) *

Untul de iasomie de la Sanflora este probabil produsul meu preferat de ingrijire. Ce-i drept, iubesc parfumul iasomiei si este de inteles, iar Sanflora il pune in valoare printr-un unt de corp natural, extrem de hidratant si care iti da pur si simplu o stare de bine.

Contine numai ingrediente 100% naturale, fara conservanti, coloranti si parfum sintetic: unt de shea, extract de iasomie, ulei de măsline, ulei de samburi de struguri, unt de cacao, acid stearic vegetal, ulei de migdale dulci, alcool cetilic vegetal, glicerină vegetală, ulei esențial de ylang-ylang, vitamina E, ulei de floarea soarelui. Mirosul este dat de extractul de iasomie si uleiul esential de ylang-ylang <3 , iar culoarea de combinatia de ingrediente folosite.

Untul de shea din compozitia acestui produs prin continutul ridicat de acizi grasi si substante nesaponificabile impreuna cu untul de cacao si uleiul de migdale dulci mentin la nivelul pielii un nivel optim de hidratare si suplete. Extractul de flori de iasomie prezent in cantitate insemnata impreuna cu uleiul esential de ylang-ylang au efect relaxant si parfumant iar vitamina E, un antioxidant natural, contribuie la mentinerea echilibrului si tonusului pielii.

Va recomand sa il folositi seara, dupa dus, deoarece dureaza mult pana este absorbit de piele. Se intinde foarte bine, nu e nevoie sa folositi cantitati mari. Nu pateaza hainele si nu lasa urme de grasime pe ele.

Pastrati-l intr-un loc ferit de lumina si caldura si bucurati-va de el in fiecare zi. Costa 39 de lei si il puteti comanda online de la Sanflora :)

unt-de-corp-iasomie

Citeste si:

*Versuri de Krinescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>