Balsam natural de par, marca Vivanatura

balsam-vivanatura

Balsamul natural de par cu Aloe si Tataneasa de la Vivanatura contine 99% ingrediente naturale, nu are parabeni si este obtinut prin procesare la rece. Lasa parul moale fara sa ii taie din volum, il hraneste si protejeaza culoarea parului vopsit.

L-am folosit inca din luna mai, iar dupa 2 luni inca sunt multumita de el in conditiile in care parul meu a indurat soare, apa de mare, praful din Bucuresti si uneori apa fixatoare. Varfurile nu mi s-au despicat, parul luceste si are un aspect sanatos. Va recomand sa il folositi dupa fiecare spalare si sa va clatiti parul cu apa calduta pana simtiti ca s-a luat de pe par. Nu este foarte alunecos, de aceea trebuie sa insistati timp de cateva minute.

Miroase a plante, ceea ce vi s-ar putea parea ciudat la inceput, insa la cateva ore dupa ce parul se usuca, acesta ramane cu un parfum discret si placut. Are culoarea bej, iar consistenta sa este cremoasa spre lichida. Mie mi-a ajuns un tub 2 luni in conditiile in care il folosesc de doua ori pe saptamana si am parul foarte lung (deci cantitatea folosita este maricica).

Nu irita pielea, se potriveste oricarui tip de par si are efect antistatic.

L-am cumparat de la magazinul Naturalia la pretul de 25 de lei. Mai mult ca sigur, il gasiti si in plafare sau in diverse magazine online.

Voi ce balsam de par recomandati?

Lista de ingrediente:

ingrediente-balsam-vivanatura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>