De unde cumperi lapte vegetal – lista cu magazine

lapte-migdale

Simplu, cu muesli sau in combinatie cu smoothie-uri de fructe, laptele vegetal este o bautura ideala atat pentru copii, cat si pentru adulti. El poate fi facut din soia, migdale, grau, orez, ovaz, quinoa, cocos, canepa, orz, kamut si contine substante nutritive care in laptele de origine animala nu se gasesc. In plus, de la orice brand l-ati cumpara il veti gasi cu adaos natural de calciu obtinut din alga Lithothamnium Calcareum.

In functie de cereala folosita pentru producerea laptelui vegetal, acesta contine proteine, carbohidrati, vitaminele C, E, B1, B5, B6, B3, acid folic, grasimi saturate, fier, seleniu, magneziu si potasiu.

Aveti mare grija ca atunci cand alegeti lapte vegetal, sa cititi cu atentie eticheta chiar daca pe el scrie “100% natural” sau “bio”. Se gasesc pe piata, mai ales in hypermarketuri, lapte vegetal cu adaosuri de conservanti si coloranti. Tocmai, ca sa nu apelati la acestea, va lasam mai jos o lista cu magazine naturiste de unde puteti cumpara sau comanda lapte vegetal bio si fara substante chimice:

1. Magazinele DM (au filiale in aproape toate orasele mari ale tarii)

2. Magazinele Naturalia – Bucuresti, Ploiesti, Constanta

3. Casa Bio; Natura Life, Eco Natura, Francescan – Cluj

4. Biomania

5. Managis bio

6. Natural Plant – Dej

7. Pronat – Timisoara, Bucuresti, Resita

8. Ki-Life- Bucuresti
Daca stii un magazin din orasul tau, care nu este pe lista si comercializeaza lapte vegetal, te rugam sa ne ajuti! Spune-ne despre el la comentarii.

Latest Comments
  1. Elena
    Reply -
  2. Zaki
    Reply -
  3. Gabriela
    Reply -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>